Minőségi slim pénztárcák férfiaknak

ZNAP

ZNAP by Slimpuro

Minimál stílusú pénztárca egyedülálló megoldásokkal

Znap carbon

A Slimpuro ZNAP egy modern és letisztult slim tárca férfiaknak. Tökéletesen alkalmas mindennapi használatra, apró mérete ellenére rengeteg dolgot hordhatsz magaddal benne,

Znap Vintage

A ZNAP kompakt méretei ellenére hihetetlen kapacitással bír. Elegendő hely a bankkártyáknak, külön rekesz a bankjegyeknek hajtogatás nélkül, speciális tartó az érméknek, kulcsnak, pendrive-nak.

Znap Saffiano

A ZNAP ultrakönnyű alumínium vázzal és két méretben, többféle, minőségi borítással kapható, így biztosan megtalálod a hozzád illőt.

Bankjegyek hajtogatás nélkül

Bár a ZNAP elég kicsi, így is lehetséges, hogy a bankjegyeket hajtogatás nélkül elhelyezd benne.

Villámgyors kártyakezelés

A kártyáid úgy sorakoznak a ZNAP belsejében, hogy könnyedén áttekinthesd őket és bármelyikhez egy mozdulattal hozzáférhess. A kártyarögzítés megoldása egyedülálló és teljesen biztonságos.

Teljes RFID védelem

A tartozék Slimpuro RFID blokkoló kártyának és az alumínium háznak köszönhetően a ZNAP teljes RFID védelemmel rendelkezik, a tárcában lévő kártyák nem olvashatóak le.

Eltávolítható érmetartó

A ZNAP tartozéka egy puha anyaggal bélelt érmetartó, melyben az aprón kívül kulcsot, pendrive-ot, egyéb apróságot tarthatsz. Az érmetartó kivehető, így több kártya fér a tárcába.

Lapozd át a kínálatot

A ZNAP többféle színben és kivitelben elérhető, így biztosan megtalálod a hozzád illőt.