Minőségi slim pénztárcák férfiaknak

Bőr/eco bőr tárcák és kártyatartók

Minóségi bőr és eco bőr pénztárcák férfiaknak minden alkalomra. Különleges kínálatunkat minimál stílusú, könnyű, vékony, egyszerűen használható pénztárcákból válogattuk össze. Férfi pénztárcáink gondosan válogatott anyagokból készülnek. Termékeinket kizárólag európai és USA-beli beszállítóktól szerezzük be, minőségük garantált. Férfi pénztárca kínálatunk egyedi, a kollekció túlnyomó része kizárólag a Wallets.hu kínálatában található meg.

49termék
 

Férfi pénztárca kínálatunkban megtalálod a hagyományos bifold (félbehajtható) slim pénztárcákat és az elülsö zsebben hordható kártyatartókat is. Bőr pénztárcáink elegánsak és karcsúak, hogy könnyedén zsebre vághasd és bárhol nyugodtan elővehesd őket, legyen szó akár egy éttermi fizetésről randiról, vagy esti buliról.

A modern férfi pénztárca 21. században

Innovatív férfi pénztárcáink tökéletesek a mindennapi használatra, a 21. Század elvárásainak megfelelően készülnek. Egy pénztárca kiválasztásánál már nem a legfontosabb szempont az, hogy minél több készpénz és apró férjen el benne. Az elektronikus fizetés rohamos terjedésének köszönhetően a fő szempont az lett, hogy a bankkártyákat és egyéb kártyákat biztonságosan magaddal vihesd és szükség esetén könnyen elővehesd őket. A modern, innovatív pénztárcák ezért több kártyatartó rekesszel rendelkeznek, ötletes megoldásokkal a kártyák kényelmes kezelésére.

Ennek köszönhetően egy modern férfi pénztárca jóval kisebb és könnyebb lehet, mint korábban. Egy slim pénztárca könnyedén elfér akár az első nadrágzsebedben is, kényelmes viselet, nem nyom és nem dudorodik ki a zsebedből.

Minőségi bőr pénztárcák

Pénztárcáink kiváló minőségű bőr és eco bőr felhasználásával készülnek. Az állati bőrök környezetbarát módon, növényi cserzéssel kezeltek. A prémium eco bőr pénztárcák használati értéke, minősége, tartóssága szintén kiváló. Az egyre elterjedtebb vegán pénztárcákat is megtalálod kínálatunkban.

A biztonságos férfi pénztárca

Bankkártyáid, chip-es igazolványaid adatainak biztonságáról pénztárcáink többségénél az RFID védelem gondoskodik. Az RFID blokkolással ellátott pénztárcák belsejébe olyan anyagot szőttek, amely megakadályozza, hogy a tárcában lévő kártyák adatait érintésmentesen leolvassák. Az RFID védelmet a termékek adatlapján külön jelöltük.

A tökéletes ajándék férfiaknak

Jó helyen jársz akkor is, ha férfiaknak keresel különleges és stílusos ajándékot. Egy minőségi és egyedi férfi pénztárca tökéletes ajándék minden alkalomra.

Egyszerű megrendelés és átvétel

A wallets.hu kínálatából egyszerűen, online rendelhetsz és többféle kézbesítési módot választhatsz. 30 napos pénzvisszafizetési és cseregaranciánk biztosítja a kockázatmentes vásárlást. 

A wallets.hu -nál hiszünk abban, hogy olyan férfi pénztárcákat forgalmazzunk, amelyek modern, 21. századi megjelenésükkel és megoldásaikkal egyszerűbbé teszik a mindennapjaidat. Nincs két egyforma ízlésű ember, ezért célunk, hogy változatos kínálatunkban mindenki megtalálja az egyéniségének és stílusának megfelelő, tökéletes pénztárcát. Fedezd fel a különbséget és válassz egy vékony és stílusos bőr pénztárcát.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 990 Ft - 24 990 Ft
Brand
Kártya kapacitás
Bankjegyek
Érmetartó
RFID blokkolás
Szín