Minőségi, minimalista tárcák férfiaknak

Hírek, aktualitások

A Slimpuro piacra dobta a ZNAP-et az USA-ban is, a Walletopia és a Crispy Things rögtön le is tesztelte. Egy apró különbség van az európai és az USA változat között: az amerikai változatnál a bankjegytartó jobb oldali éle nyitott, az európai, nálunk is kapható változatnál zárt.

A Slimpuro ZNAP alig több, mint két éve került piacra, de rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tett szert. A német Amazonon hónapok óta az eladási listák élmezőnyében áll a férfi tárcák között, 3000 feletti 4 és fél csillagos átlag értékeléssel. Most elérkezett az idő egy kis frissítésre és érkezett egy még karcsúbb változat is.

A Dash Wallets 2013-ban alakult San Fransisco-ban. Az elsők között indítottak pénztárca projektet a Kickstarteren, amely hozzájárult a minimalista tárcák azóta is tartó népszerűségéhez. Három rendkívül sikeres Kickstarter kampányt követően a Dash brand Steven Elliott vezető tervező irányításával szépen kinőtte magát, 95 országban több, mint 250.000 tárcát adtak el. A Dash elkötelezett a minőség és a környezettudatosság mellett.

A Slimpuro eco bőr tárcáinak borítása portugál parafából készül. A legmodernebb technológia és a fenntartható nyersanyagok kombinációja teszi ezeket a termékeket egyedülállóvá. Az olcsó mesterséges bőr és a környezetkárosító anyagok napjai meg vannak számlálva, mivel a parafa bőr valódi alternatívája az állati bőrnek.

Talán ismerős a helyzet, amikor a zsebeid mérete miatt nincs elég hely a hagyományos méretű pénztárcád kényelmes viseléséhez. Ilyen esetekben a vékony pénztárcák (Slim Wallet-ek) jelentős hozzáadott értéket adnak csekély méreteik és súlyuk miatt, ugyanakkor elegendő helyet biztosítanak minden szükséges dolog számára.

Annak, aki hagyományos pénztárcát használ, nem biztos, hogy elsőre egyszerűnek tűnik Slim Wallet-re váltani. Felmerül a kérdés, hogyan fogsz elférni benne. Íme néhány tanács, könnyű lesz, hidd el.