Minőségi slim pénztárcák férfiaknak

Hírek, aktualitások

Hogyan karcsúsíts a tárcádon?

2021.04.18 13:56

Annak, aki hagyományos pénztárcát használ, nem biztos, hogy elsőre egyszerűnek tűnik Slim Wallet-re váltani. Felmerül a kérdés, hogyan fogsz elférni benne. Íme néhány tanács, könnyű lesz, hidd el.

5-6 kártya elég
Személyi, jogsi, lakcímkártya, bankkártya, ez biztosan kell. Szükséged lehet még a céges belépőkártyádra, és a ha külföldre mész, az EU-s biztosítási kártyádra is. Ha ezek mind nálad vannak, akkor is simán elférsz egy Slim Wallet-ben.

Digitalizálj
Ha a telefonod nálad van, az összes egyéb kártyád is nálad lehet. A megfelelő telefonos app-okkal (pl Stocard )pillanatok alatt el tudod menteni szinte az összes hűségkártyádat, amik mindig kéznél lesznek, ha szükséged lesz rájuk. A névjegykártyákkal ugyanez a helyzet, egyszerűen digitalizálhatod őket pl a CamCard app használatával.
Ideje megszabadulnod a cetlikre irkált jegyzetektől, tennivalókról, bevásárlólistáktól is. A telefonod valószínűleg már a gyári appokban is kínál erre megoldást, de ott van pl az Evernote vagy a Wunderlist. A fotóidnak is sokkal jobb helye van a telefonodon.

Ne hordd magaddal a számlákat
Valószínű, hogy a pénztárcád számlákkal van tele. Vásárlás után fotózd le azt, amelyikre még szükséged lehet és otthon pakold ki.

Tarts magadnál kevesebb készpénzt.
Ez ráadásul biztonságos is. Ha elhagyod a tárcád, a bankkártyáddal már nehezebben tudnak visszaélni, de a készpénznek biztosan bottal ütheted a nyomát.