Minőségi slim pénztárcák férfiaknak

Hírek, aktualitások

Magic Wallet - Kezedben a varázslat

2021.11.18 20:37

Új kategóriával bővült kínálatunk, megérkeztek a “varázspénztárcák”. A Magic Wallet-ben nagyon könnyen kezelheted a pénztárcádban tárolt bankjegyeket. Természetesen a kártyáidat sem kell otthon hagynod, minden Magic Wallet kényelmesen használható kártyahelyeket is kínál. Egyes modellekben érmetartót is találsz.

Egyszerű és ötletes

A Magic Wallet felépítése nagyon ötletes. A pénztárca tulajdonképpen két, egymástól teljesen független részből áll, melyeket kiviteltől függően bőr vagy elasztán szalagokkal rögzítenek egymáshoz. Ezek a szalagok fogják össze a pénztárca két részét, de a legfontosabb szerepük a varázslatban, a bankjegyek rögzítésében és az egyszerű kezelhetőségben van.

Így működik a varázslat

A Magic Wallet egyszerűen széthajtva bármelyik irányba nyitható. A kinyitott tárcában a félbehajtott bankjegyeket a szalagokra kell helyezni. Ezután a tárcát össze kell hajtani, majd a másik irányba újra kinyitni. Miután a tárcát újra kinyitottad, a bankjegyeket a szalagok alatt találod, biztonságosan rögzítve. Természetesen akár a vásárláskor kapott nyugtáidat is elrakhatod ezzel a módszerrel.

Vékony és elegáns

Átgondolt kialakításuknak köszönhetően a Magic Wallet-ek karcsúak és elegánsak. Könnyen, kitüremkedés nélkül hordhatod kabátod vagy zakód belső zsebében, vagy akár nadrágzsebben is.

Bankkártyák és igazolványok

A pénztárcákban elegendő hely lesz a bankkártyáidnak, kártya formátumú igazolványoknak iis az áttekinthető, könnyen kezelhető kártyatartó rekeszeknek köszönhetően. Egyes változatokban érmetartó is van.

RFID védelem

Kínálatunkban minden forgalmazott Magic Wallet rendelkezik elektronikus adatlopás elleni védelemmel. A pénztárcádban tárolt kártyák adatai távolról nem olvashatóak le.

Minőségi anyagok

Az első körben forgalomba került Magic Wallet-ek mindegyike valódi, növényi anyaggal cserzett minőségi bőr. A kínálat kialakítását a népszerű barna és fekete színekkel kezdtük, a későbbiekben tervezzük vegán, eco bőr anyagok és további színek, textúrák forgalmazását is.

Európai beszállítók

A pénztárcákat a belga székhelyű Garzini és Hunterson gyártóktól közvetlenül szerezzük be. Partnereink gyártói garanciával biztosítják a kiváló minőséget.

Garzini

A Garzinit 2016-ban alapították Belgiumban. Az évek során a Garzini egy kis startup-ból nemzetközi márkává nőtte ki magát, lenyűgöző kiskereskedelmi hálózattal több mint 30 országban, raktárakkal Belgiumban és az Egyesült Államokban, és különleges termékekből álló kollekcióval. Minden Garzini pénztárcára 2 év gyártói garancia érvényes.

Hunterson

A 2016-ban alapított belga gyártó ultrakönnyű, fiatalos pénztárcái hamar népszerűek lettek.
Nagy hangsúlyt fektetnek az online értékesítésre, több ezer tárcát értékesítettek saját csatornáikon és viszonteladói hálózatukon keresztül. Válogatott anyagok és kiemelkedő minőség jellemzi a Hunterson termékeit, melyekre 1 év gyári garanciát vállalnak.

Nézd meg a kínálatot és válaszd ki a hozzád illőt: 
https://www.wallets.hu/magic-wallet