Minőségi slim pénztárcák férfiaknak

Pularys - Az új generáció pénzárcái

 

Pularys prémium pénztárcák

A harmadik évezred pénztárcái

A Lengyelországban alapított, közel 100 éves gyökerekkel rendelkező Pularys márka a bőráruk iránti szenvedélyből született. A cég elkötelezettsége, tapasztalata garancia a kiváló minőségre. A Pularys ötvözi a tradíciót az új trendekkel, termékeik előállításához a legmodernebb gyártási technológiát ötvözik a hagyományos, kézműves módszerekkel. Egyedülálló megoldásaikkal sallangmentes, egyszerűségükben szép, funkcionális személyes kiegészítőkat készítenek. A Pularys pénztárcai nem foglalnak sok helyet a zsebedben vagy a tásákádban, egyszerűen használhatóak, tartósak és biztonságosak.

Pularys pénztárca

Stílus és elegancia

A Pularys pénztárcák egyedi és stílusos kiegészítők. A letisztult, minimál design és a minőségi bőr anyag összhatása hétköznapi és üzleti öltözékedhez egyaránt illik. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően a Pularys pénztárcák kényelmesen elférnek a zsebedben..

Pularys RFID pénztárca

Prémium anyagok

A prémium minőségű bőr felhasználásával készült, kézzel varrott pénztárcák megfelelnek a legszigorúbb minőségi elvárásoknak. A precíz varrás, a finoman eldolgozott illesztések szemet gyönyörködtetőek. A strapabíró anyagok garantálják a hosszú élettartamot, a Pularys pénztárcákban biztonsággal hordhatod értéktárgyaidat. A termékek az EU-ban készülnek.

Pularys prémium pénztárca

Praktikum és funkcionalitás

A Pularys pénztárcák átgondolt kialakításuknak köszönhetően rendkívül egyszerűen használhatóak. A pénztárcák zsebei és rekeszei áttekinthetőek és egyszerűen hozzáférhetőek.

 

Ismerd meg a kínálatot

A Pularys kollekció mindegyik darabját több színben is megrendelheted. Fedezd fel a termékeket és találd meg a stílusodhoz illőt!

Puha, nomád bőrből készült egyedi, minimál stílusú pénztárca Apple Airtag tartóval. Külön rekeszek a bankkártyáknak, bankjegyeknek, érméknek. Egyszerű, letisztult design, minőségi kidolgozás. Mindössze 15 mm vastag, bármelyik zsebedben kényelmesen elfér.

Brand:
Pularys
Készleten
11 990 Ft