Minőségi slim pénztárcák férfiaknak

ROIK

 

Hello ROIK!

Minimál stílusú, prémium minőségű pénztárcák Spanyolországból

A ROIK-ot két fiatal vállalkozó, Rosa és Eric alapította Barcelonában, mivel nem szerették a vaskos és nehézkes pénztárcákat. Hamar rájöttek, hogy ezzel mások is így vannak a körülöttük élők, különösen a férfiak körében. Céljuk az volt, hogy a hagyományos pénztárcához képest vékony, kényelmes, praktikus, ugyanakkor elég nagy kapacitású pénztárcákat tervezzenek. Olyan termékeket szerettek volna alkotni, amelyek a legfinomabb bőrök eleganciáját egyedi dizájnnal ötvözik, mindig szem előtt tartva a vevők elvárásait.

Minden ROIK pénztárca vékony kialakítású, az átgondolt tervezésnek köszönhetően elegendő kártya és bankjegy férőhellyel. A ROIK pénztárcákat kézi munkával készítik Ubrique-ben, a bőr termékek gyártásában nagy hagyományokkal rendelkező vidéken. A termékeket előállító kézműves szakemberek 4 generáció óta foglalkoznak bőr használati tárgyak készítésével.

Znap carbon

Könnyű és vékony

A ROIK pénztárcák sokkal könnyebbek és vékonyabbak a hagyományos pénztárcáknál. Optimális kialakításuknak köszönhetően mégis tökéletesen alkalmasak a mindennapi használatra.

Znap Vintage

Stílusos és kényelmes

A ROIK pénztárcák minimál stílusa egyaránt ilik elegáns és hétköznapi viseletedhez. Kényelmesen, kitüremkedés nélkül hordhatod nadrágzsebben és belső zsebben is.

Egyszerű használat

Az áttekinthetőség és a könnyű használhatóság minden ROIK pénztárca közös jellemzője. Az átgondolt kialakítású kártyatartó és bankjegytartó rekeszek egyszerűvé teszik a midennapi használatot.

 

ROIK Town

A Town a legkisebb ROIK pénztárca, 6 kényelmesen használható kártyahellyel, gyors hozzáféréssel a kártyáidhoz és a készpénzedhez.

ROIK City

A ROIK City prémium bőr pénztárca kis mérete ellenére elegendő helyet kínál 10 kártyának és a bankjegyeknek.

ROIK Avenue

A mindössze 12 mm vastag ROIK Avenue pénztárcában 12 kártya és a papírpénz mellett az aprópénznek is jut hely.