Minőségi slim pénztárcák férfiaknak

Hírek, aktualitások

Bemutatkozik a Dash Wallets

2021.06.14 20:37

A Dash Wallets 2013-ban alakult San Fransisco-ban. Az elsők között indítottak pénztárca projektet a Kickstarteren, amely hozzájárult a minimalista tárcák azóta is tartó népszerűségéhez. Három rendkívül sikeres Kickstarter kampányt követően a Dash brand Steven Elliott vezető tervező irányításával szépen kinőtte magát, 95 országban több, mint 250.000 tárcát adtak el. A Dash elkötelezett a minőség és a környezettudatosság mellett.

Tárcáik jellemzője a sallangmentes, minimál stílus és a maximális funkcionalitás. A Dash wallet-ek a túldíszített megoldások helyett inkább a minőségi anyaghasználatra és az ötletes kialakításra helyezik a hangsúlyt. A tárcák minőségi, vegyszermentes, teljes mértékben újrahasznosítható eco bőrből készülnek. A felhasznált anyagok tartósabbak és kopásállóbbak az állati bőrnél, ezért minden Dash tárcára 2 év gyártói garancia biztosított.

A Dash Wallets jelenleg többféle, különböző méretű és kapcitású tárcát kínál. A legkisebb gyakorlatilag bankkártya méretű, a legnagyobb elnyeli akár útlevelet vagy a forgalmi engedélyt is. A tárcák közös jellemzője, hogy vékony kialakításuk miatt nem dudorodnak ki a zsebekből. 

 Wallets.hu 2019 októberétől forgalmazza a Dash Wallets termékeket.