Minőségi, minimalista tárcák férfiaknak

Hírek, aktualitások

Itt a frissített ZNAP, már kétféle méretben

2021.05.12 13:56

A Slimpuro ZNAP alig több, mint két éve került piacra, de rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tett szert. A német Amazonon hónapok óta az eladási listák élmezőnyében áll a férfi tárcák között, 3000 feletti 4 és fél csillagos átlag értékeléssel. Most elérkezett az idő egy kis frissítésre és érkezett egy még karcsúbb változat is.

A méret a lényeg

A vásárlói visszajelzések alapján – és ebben magyar vásárlóink is segítettek, amit ezúton köszönünk – piacra került egy még vékonyabb változat. Az előző verzió sem volt túlméretezett a maga 18 mm-es vastagságával, de a német tervezők lefaragtak még 3 millimétert belőle. Elsőre ugyan nem tűnik soknak, de ha jobban megnézzük, a csökkenés 20%-os az eredeti mérethez képest. Ez persze nem jár kompromisszumok nélkül, a vékonyabb változat kapacitása kissé csökkent. Természetesen a nagyobb kapacitású változat is kapható, így mindenki eldöntheti, hogy melyik számára a megfelelő. Így néz most ki a kínálat:

  • Slimpuro ZNAP – 8 kártyás változat: kapacitás 8 kártya érmetartó nélkül, vagy 3-4 kártya érmetartóval, vastagság: 15 mm, súly 41g
  • Slimpuro ZNAP – 12 kártyás változat: 12 kártya érmetartó nélkül, vagy  6-8 kártya érmetartóval, vastagság, 18 mm, súly 45g

Az egyéb méretek (magasság 88mm, szélesség 60mm) nem változtak.

Tulajdonképpen a 8 kártyás változat is elegendő, még érmetartóval is elfér benne a személyi-jogsi-lakcímkártya-bankkártya négyes. A bankkártyákat egyre többen használják telefonnal, azt sem feltétlenül szükséges már a tárcában tartani. Az érmetartó és az RFID blokkoló mindegyik ZNAP tartozéka, ezek eltávolíthatóak, így a kapacitás rugalmasan alakítható.

Új anyagok

Tovább javult az anyagminőség, megjelent a valódi bőrborítású változat is, így a ZNAP már négyféle köntösben érhető el.